MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 1

Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania wszystkich warzyw. Kiełbasę opłucz zimną wodą i ponakłuwaj w kilku miejscach za pomocą wykałaczki.

Zobacz również

Małgorzata Ostrowska świętuje 40 lat na scenie!

NOWE
Małgorzata Ostrowska świętuje 40 lat na scenie!

Kolizja w Dąbrowie Górniczej. Na S1 doszło do zderzenia samochodu i motocyklisty

NOWE
Kolizja w Dąbrowie Górniczej. Na S1 doszło do zderzenia samochodu i motocyklisty

Polecamy

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie