MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami. Przepis na słodką przekąskę. Podpowiadamy, jak zrobić domowy kajmak

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami - Krok 3.

Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. W kilku miejscach ponakłuwaj ciasto widelcem Piecz w 180 stopniach ok. 25 min.

Zobacz również

Fotoreporter "Głosu Wielkopolskiego" z prestiżową nagrodą Grand Press Photo!

Fotoreporter "Głosu Wielkopolskiego" z prestiżową nagrodą Grand Press Photo!

Bielsko-Biała. Interaktywne Centrum Bajki i Animacji gotowe do otwarcia - ZDJĘCIA

Bielsko-Biała. Interaktywne Centrum Bajki i Animacji gotowe do otwarcia - ZDJĘCIA

Polecamy

Masz tę popularną przypadłość? Ze smartfonem nie musisz się już dłużej męczyć

Masz tę popularną przypadłość? Ze smartfonem nie musisz się już dłużej męczyć

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Masz ochotę na lekkie śniadanie? Takiej jajecznicy na pewno nie znacie

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut